ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Έχει πάρει φόρα ο Δήμος Βελβεντού όσον αφορά στις προσπάθειες που κάνει για την τουριστική προβολή και προώθηση της περιοχής. Το Σάββατο προσκάλεσε τα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης να γνωρίσουν από κοντά το Βελβεντό, τις ομορφιές του, την ιστορία του, την απαράμιλλη φύση και την γαστρονομία του.
Στην εκπαιδευτική εκδρομή έλαβαν μέρος μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βύρωνα Θεολόγη. Συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος Αναστασία Γαϊτάνου και μέλη του Συνδέσμου, η Ιωάννα Μιταφτσή Πρόεδρος του Σύλλογο Αποφοίτων Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Κική Κολάτσκου της Air Serbia, εκπρόσωπος του TCB, δημοσιογράφοι.

Την αποστολή υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Βελβεντού Θωμάς Καμκούτης.
Οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στο Βελβεντό με τα ωραία παραδοσιακά σπίτια, επισκέφτηκαν το Λαογραφικό μουσείο, το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, το επισκέψιμο οινοποιείο Βογιατζή και το εργαστήριο όπου παρασκευάζονται τα ονομαστά τουλουμπάκια Ζανδέ. Επίσης ξεναγήθηκαν στα δυο ξενοδοχεία του Βελβεντού.
Ήταν μια γεμάτη μέρα που ολοκληρώθηκε με γεύμα σε ταβέρνα του χωριού.
Info…
Η εκπαιδευτική εκδρομή οργανώθηκε από την εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ Wise Ram που συνεργάζεται με το Δήμο Βελβεντού για την τουριστική προώθηση της περιοχής.